http://www.ehu.es/biomoleculas/agua/coligativas.htm
Explicació de com en afegir un solut en un dissolvent determinat augmenta la temperatura d'ebullició d'aquest (augment ebulloscòpic) i disminueix la temperatura de congelació (descens crioscòpic). Tambè disminueix la pressió osmòtica del solvent.Aquestes varions són funció de la concentració de la dissolució, expressada aquesta en "molalitat" (mols de solut / Kg dissolvent)
"Els àtoms i les molècules són els únics elements que tenen, tant la natura com els humans, per fer totes les coses que existeixen", i la seva eina és la QUÍMICA! "Tots som molt ignorants, el que succeeix es que no tots ignorem les mateixes coses" Albert Einstein(1879-1955)
Pierre curie i la química de l'amor
diumenge, 24 d’octubre del 2010
propietats coligatives
Etiquetes de comentaris:
02 QUÍMICA,
02 QUÍMICA: 1.3 L'equilibri de fases
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada